Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • FeedMe
 • Martijn Wessels
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • Science alert
 • uberhumor.com
 • Films op tv
 • fok.nl
 • geenstijl.nl
reclame
Ajax heeft alsnog een akkoord bereikt met de spelers over een loonoffer vanwege de coronacrisis. De selectie zal een deel van het salaris inleveren om de club financieel te steunen.
Reacties(0)

Reacties

De Belgische corona-app moet "in de loop van september" af zijn en wordt landelijk uitgerold, vertelt Karine Moykens van het Interfederaal Comité Testing & Tracing dinsdag in het Belgische radioprogramma De Ochtend. België gaat een eigen variant maken van de app die nu al in Duitsland wordt ingezet.
Reacties(0)

Reacties

Het nieuwe album van Spinvis zal pas na de zomer verschijnen. Dat zegt de 59-jarige artiest in een interview op 3voor12. Eerder werd gemeld dat het vijfde album deze zomer zou uitkomen.
Reacties(0)

Reacties

De PvdA, D66 en VVD in de Bredase gemeenteraad willen veiligere fietspaden in de gemeente nu er steeds meer mensen gebruikmaken van elektrische fietsen. Dat schrijven de partijen in een brief aan het college.
Reacties(0)

Reacties

Johan Goossens wil niets liever dan weer op het podium staan nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld. "Ik voel nu meer noodzaak om op te treden dan ooit, om samen te komen en met een beetje humor te verwerken waar we in zijn beland", zegt de cabaretier dinsdag in Het Parool.
Reacties(0)

Reacties

Nederlanders die de trein naar Londen willen pakken, hoeven dit najaar niet meer in Brussel over te stappen voor een paspoortcontrole. Vertegenwoordigers van de Nederlandse, Franse, Belgische en Britse overheid hebben dinsdag hun handtekening onder een akkoord gezet, waardoor de paspoortcontrole vanaf het eind van het jaar in Amsterdam en Rotterdam zal plaatsvinden. Dat meldt de Rijksoverheid dinsdag.
Reacties(0)

Reacties

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft acht aanbieders van bedevaartreizen naar Saoedi-Arabië tot begin oktober de tijd gegeven om consumenten een vorm van bescherming te geven voor het geval zij failliet gaan. Doen ze dat niet of niet op tijd, dan moeten ze boetes van tussen de 2.900 en 32.400 euro betalen.
Reacties(0)

Reacties

Voetbalclub FC Eindhoven gaat als eerste club in Nederland samenwerken met het Belgische Akari Analytics voor het scouten van jonge talenten. Het systeem selecteert talenten met een hoog potentieel die passen binnen de speelstijl van de club.
Reacties(0)

Reacties

De Menzis 4 Mijl van Groningen die zondag 11 oktober zou plaatsvinden, gaat vanwege het coronavirus niet door, meldt de organisatie dinsdag op haar website. De 34e editie wordt verplaatst naar 10 oktober 2021.
Reacties(0)

Reacties

De vorige maand ontdekte martelkamer in een container in Wouwse Plantage, lag vol met attributen die gebruikt kunnen worden om te folteren. Zo zijn onder meer een snoeischaar, een takkenschaar, een takkenzaag, scalpels, tangen, extra handboeien, vingerboeien en tape aangetroffen, meldt het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag in een gedetailleerd bericht over de zaak.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...
Heet nieuws : Wisdom of the generation. -- The Boys S2 Exclusive Clip | First 3 Minutes of Ep1 | Amazon Originals --
Beam me up, scotty!