Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • FeedMe
 • Martijn Wessels
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • Science alert
 • uberhumor.com
 • Films op tv
 • fok.nl
 • geenstijl.nl
reclame
Kamerleden die op meer dan 150 kilometer van het Binnenhof wonen krijgen een extra jaarvergoeding van ongeveer 24.0000 euro netto. Uit onderzoek van EenVandaag en de Volkskrant blijkt dat er geen controles zijn of parlementariërs ook echt op hun officiële adres wonen.
Reacties(0)

Reacties

Nederlandse jeugdbibliothecarissen hebben Moppereend alvast gekozen als het Prentenboek van het Jaar 2020, meldt de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).
Reacties(0)

Reacties

De politie heeft maandagavond een lichaam aangetroffen in de Maas in Meers. De agenten hebben een onderzoek ingesteld. Het is nog niet duidelijk of sprake is van een ongeval of een misdrijf. Ook is de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend.
Reacties(0)

Reacties

Een 21-jarige Bulgaar is maandag veroordeeld tot 30 jaar celstraf voor het vermoorden en verkrachten van de Bulgaarse tv-presentator Viktoria Marinova. Volgens de openbaar aanklager had de man een seksueel motief en is Marinova niet vermoord vanwege haar werk.
Reacties(0)

Reacties

Michael van Gerwen heeft voor de derde keer op rij de German Darts Grand Prix op zijn naam geschreven. De wereldkampioen was maandag in de finale in München veel te sterk voor Simon Whitlock: 8-3.
Reacties(0)

Reacties

Technisch directeur Ted van Leeuwen van FC Twente denkt dat zijn club zich komende zomer flink moet versterken om volgend seizoen mee te kunnen doen in de Eredivisie. De Tukkers werden maandag kampioen in de Keuken Kampioen Divisie.
Reacties(0)

Reacties

De Jonas Brothers gaan na bijna tien jaar een nieuw album uitbrengen. Dat maakte de boyband bekend op sociale media.
Reacties(0)

Reacties

De Opel Kadett E bestaat dit jaar 35 jaar. Het model gold als een van de meest succesvolle auto’s op de Nederlandse markt en was tot aan het verschijnen van de Astra de onbetwiste nummer een van het land. Wat maakte deze auto zo geliefd?
Reacties(0)

Reacties

Voor kampeerders die bij voorkeur één auto bezitten, zijn ze de ideale oplossing: compacte buscampers. Die verenigen immers maar liefst drie verschillende voertuigtypes. Ook de grote fabrikanten schatten de minicampers nu op waarde en brengen steeds vaker dit soort modellen op de markt.
Reacties(0)

Reacties

Een veel gehoorde klacht is dat volledig elektrische auto's geen aanhanger of caravan kunnen trekken. Is dat nog steeds het geval? En hoe zit het met andere geëlektrificeerde voertuigen, zoals hybride auto’s en plug-inhybrides? Een overzicht voor wie duurzaam met de caravan of aanhanger op pad gaat.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...
Beam me up, scotty!
Heet nieuws :