Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • Martijn Wessels
 • FeedMe
 • uberhumor.com
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • nu.nl
 • Science alert
 • Films op tv
 • fok.nl
reclame
De nieuwe Nederlandse versie van de musical Aladdin is zondagmiddag tijdens de galapremière in het Circustheater in Scheveningen met meerdere staande ovaties ontvangen.
Reacties(0)

Reacties

De combinatie van de Grands Prix van Italië en Rusland op 'Mercedes-banen' Monza en Sochi Autodrom zouden Lewis Hamilton de kans bieden om een grote voorsprong op te bouwen op titelrivaal Max Verstappen. Daar is weinig van terechtgekomen en dat kan zo maar beslissend zijn in de titelstrijd.
Reacties(0)

Reacties

Heleen van Royen wordt opnieuw oma. De schrijfster deelde zondag een foto op Instagram met het nieuws dat haar dochter weer zwanger is.
Reacties(0)

Reacties

Arsenal heeft zondag in de Premier League de Londense derby tegen Tottenham Hotspur overtuigend gewonnen. De ploeg van coach Mikel Arteta was dankzij een sterke eerste helft met 3-1 te sterk voor de aartsrivaal.
Reacties(0)

Reacties

Julian Alaphilippe heeft zondag op indrukwekkende wijze zijn wereldtitel op de weg geprolongeerd. De Fransman bekroonde een solo van 17 kilometer met de overwinning op een spectaculair WK in Vlaanderen.
Reacties(0)

Reacties

De meeste ondernemers werken graag mee aan de naleving van het controleren van het coronatoegangsbewijs (CTB), dat sinds zaterdag verplicht is bij bezoek aan horeca, evenement of cultuurinstelling. Dat constateert het Veiligheidsberaad, waarin de burgemeesters van de 25 veiligheidsregio's zijn vertegenwoordigd.
Reacties(0)

Reacties

Max Verstappen had het geluk aan zijn zijde in de Grand van Prix Rusland. Tot een paar ronden voor het einde lag de Nederlander zevende, maar in regen snelde hij naar een knappe tweede plaats. Na weken vol met pech in een paar races, zat het nu helemaal mee voor Verstappen.
Reacties(0)

Reacties

Dylan van Baarle vindt het moeilijk te bevatten dat hij zondag na Julian Alaphilippe als tweede over de finish kwam bij de wegrace van de WK wielrennen. De 29-jarige Nederlander had met iets meer pech niet eens kunnen starten in Vlaanderen.
Reacties(0)

Reacties

Mathieu van der Poel merkte zondag de gevolgen van zijn gemankeerde voorbereiding op de WK wielrennen. De Nederlandse kopman was goed genoeg om mee te doen met de besten, maar de winst zat er nooit echt in.
Reacties(0)

Reacties

De bonje tussen de Jan Keizer en de overige BZN-leden, nadat de zanger in 2006 bekendmaakte dat BZN zou stoppen, is bijgelegd. Dat vertelt Keizer in een interview met Story.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/martijn/www/tools/sql_tool.php on line 139
Heet nieuws :
Beam me up, scotty!