Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • Martijn Wessels
 • FeedMe
 • uberhumor.com
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • nu.nl
 • Science alert
 • Films op tv
 • fok.nl
reclame
Google zou werken aan een Vlaamse stem voor de navigatie in zijn kaartenprogramma Maps. Dat schrijft AndroidWorld. De stem is vooralsnog niet te kiezen en het lijkt erop dat de Vlaamse vrouwenstem per ongeluk af en toe tussendoor komt.
Reacties(0)

Reacties

Het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie heeft een kaart online gezet met alle plekken waar glasvezel voor consumenten beschikbaar is. De kaart zal elk kwartaal een update krijgen en zo laten zien hoe het gaat met de ontwikkeling van glasvezel in België.
Reacties(0)

Reacties

Er is een uitgebreid document online verschenen met details over Arma Reforger. Dat is een shooter van Bohemia Interactive, gemaakt met de Enfusion-engine, die ook voor Arma 4 gebruikt zal worden. Reforger wordt gepresenteerd als een opstapje naar die toekomstige game.
Reacties(0)

Reacties

Fabrikant OPPO heeft een eigen evenement aangekondigd voor de presentatie van zijn Reno8-smartphones. Daarmee volgt de achtste generatie drie jaar na de aankondiging van de eerste Reno, in mei 2019.
Reacties(0)

Reacties

Twitter test een 'liked by author'-label. Daardoor moeten andere gebruikers onmiddellijk zien welke antwoorden leuk worden gevonden door de maker van een tweet. Het gaat vooralsnog om een beperkte test, zegt Twitter.
Reacties(0)

Reacties

Klanten van ING hebben last van een storing bij de bank. Veel gebruikers melden problemen. Inloggen via de app of website is niet mogelijk. De bank erkent dat er een probleem is en zegt te werken aan een oplossing.
Reacties(0)

Reacties

Chipontwerper Qualcomm heeft een evenement aangekondigd voor komende vrijdag. Daarop zal het vermoedelijk nieuwe socs voor smartphones aankondigen. Er gaan al maanden geruchten over een opgevoerde versie van Snapdragon 8 Gen 1.
Reacties(0)

Reacties

Een omstreden wet in de Amerikaanse staat Texas die mensen in staat stelt socialemediabedrijven aan te klagen als die hun post verwijderen, is ingegaan. Techbedrijven zijn fel gekant tegen de wet, die een stroom aan rechtszaken op gang kan brengen.
Reacties(0)

Reacties

Nvidia brengt wellicht in juli of augustus de eerste RTX 4000-videokaarten uit. Dat blijkt uit informatie van leaker kopite7kimi, die vaker juiste details over nog niet aangekondigde Nvidia-gpu's heeft gedeeld.
Reacties(0)

Reacties

Inlichtingendiensten AIVD en MIVD hebben volgens de Volkskrant een technische implementatie voor het aftappen van internetcommunicatie ingericht via grote kabelpartijen zoals Eurofiber en Relined. Daardoor kunnen ze 'over heel Nederland' communicatie aftappen.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/martijn/www/tools/sql_tool.php on line 139
Heet nieuws :
Beam me up, scotty!