Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • FeedMe
 • Martijn Wessels
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • Science alert
 • uberhumor.com
 • Films op tv
 • fok.nl
 • geenstijl.nl
reclame
Lex Immers gaat ook op zijn 33ste nog voorop in de strijd bij ADO Den Haag. Toch voelt hij dat de jaren gaan tellen. ,,Ik moet in het weekeinde pieken en niet meer op de training.’’
Reacties(0)

Reacties

DOETINCHEM - De Graafschap is met veertien duels zonder nederlaag de te kloppen ploeg in de eerste divisie. Peter Hofstede, nu technisch manager van de Doetinchemse club, heeft als voetballer de langste ongeslagen reeks meegemaakt.
Reacties(0)

Reacties

The Script, Kensington, Crowded House en BLØF zijn komende editie de headliners van Concert at Sea op 25, 26 en 27 juni. Het driedaagse festival op de Brouwersdam maakte ook al de komst van Krezip, Chef’Special, Di-rect, Racoon, Miss Montreal, Snelle & Live Band, Ronnie Flex, Suzan & Freek en Van Dik Hout bekend.
Reacties(0)

Reacties

Grote namen uit de Nederlandse voetbalwereld blijven zich uitspreken tegen racisme, nadat Excelsior-aanvaller Ahmad Mendes Moreira afgelopen zondag racistische uitlatingen naar zijn hoofd kreeg geslingerd door supporters van FC Den Bosch.
Reacties(0)

Reacties

Tuingoeroe Romke van de Kaa vertelt elke week hoe je een lustoord maakt van een dorre lap grond. Deze keer heeft hij het over bloembollen, die van natte voeten houden. 'Ze bestaan wel degelijk. Laat ze vooral niet uitdrogen’, aldus Van de Kaa.
Reacties(0)

Reacties

Apeldoorn kan volgend jaar een vuurwerkverbod invoeren voor consumenten in de hele gemeente. Daarvan is staatssecretaris Van Veldhoven overtuigd. Wel moet Apeldoorn dat besluit dan goed onderbouwen.
Reacties(0)

Reacties

Het aantal otters in Nederland blijft toenemen. In de winter 2018/2019 werden 360 dieren geteld. In dezelfde periode het jaar daarvoor waren dat er 275. Dat melden de Zoogdiervereniging en de Wageningen Universiteit op de website Nature Today.
Reacties(0)

Reacties

Om uitputting van agenten te voorkomen, moeten de minister, politietop, burgemeesters en Openbaar Ministerie harde keuzes maken over de inzet van de politie. Dat eisen de vier politiebonden op een persconferentie die vanochtend in Den Haag wordt gehouden.
Reacties(0)

Reacties

De man die de afgelopen dagen de woede van een groot deel van de natie over zich heen kreeg, omdat hij op de tribune bij FC Den Bosch de Hitlergroet zou hebben gebracht, wordt door het Openbaar Ministerie vrijgepleit. Justitie gaat er inmiddels vanuit dat het om een wegwerpgebaar gaat.
Reacties(0)

Reacties

De Net5-talkshow Ladies Night trok gisteravond 145.000 kijkers. Het programma, dat veel lovende kritieken krijgt, behaalde daarmee een nieuw diepterecord. De talkshow, waarin alleen vrouwen te gast zijn, zakte vorig week onder de ‘magische grens’ van 200.000 kijkers. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...
Beam me up, scotty!
Heet nieuws :