Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • FeedMe
 • Martijn Wessels
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • Science alert
 • uberhumor.com
 • Films op tv
 • fok.nl
 • geenstijl.nl
reclame
Abigail Disney, de kleindochter van Walt Disney en zelf een bekroond filmmaker, vindt het inkomen dat topman Bob Iger vorig jaar van de Walt Disney Company ontving buiten alle proporties. De 65,6 miljoen dollar (58 miljoen euro) van de ceo ligt 1424 keer hoger dan het gemiddelde inkomen van de Disney-werknemers.
Reacties(0)

Reacties

De Britse UFC-kooivechter Darren Till (26) is door de Spaanse politie opgepakt op het eiland Tenerife (Canarische Eilanden). Hij wordt verdacht van vernieling en diefstal.
Reacties(0)

Reacties

De politie heeft maandagavond een lichaam aangetroffen in de Maas in Meers. De agenten hebben een onderzoek ingesteld. Het is nog niet duidelijk of sprake is van een ongeval of een misdrijf. Ook is de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend.
Reacties(0)

Reacties

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un gaat in op een uitnodiging van president Vladimir Poetin om een bezoek te brengen aan Rusland. Dat bevestigen Noord-Koreaanse staatsmedia.
Reacties(0)

Reacties

Tijdens het zonnige paasweekeinde zijn elf motorrijders op de Duitse wegen om het leven gekomen. Talloze anderen raakten gewond, zei de politie.
Reacties(0)

Reacties

In Sri Lanka zijn na de verwoestende zelfmoordaanslagen op kerken en luxehotels noodmaatregelen in werking getreden. President Maithripala Sirisena heeft ze opgelegd om de openbare veiligheid en orde te handhaven en om de levering van goederen en diensten aan burgers te waarborgen, aldus een verklaring van de president.
Reacties(0)

Reacties

Tao Geoghegan Hart heeft de eerste etappe van de Ronde van de Alpen gewonnen. De Brit van team Sky vierde zijn eerste profzege in een heuvelachtige etappe met start en finish in Kufstein.
Reacties(0)

Reacties

Pasen is het feest van de wederopstanding. Na enkele moeizame weken heeft FC Emmen de draai gevonden. Op bezoek bij De Graafschap kan FC Emmen een belangrijke stap zetten richting directe handhaving.
Reacties(0)

Reacties

Het kampioenschap heeft FC Twente uit alle hoeken van de voetbalwereld felicitaties opgeleverd. De opmerkelijkste huldeblijk kwam van een ‘oud-lid'. Eljero Elia, van 2007 tot 2009 twee seizoenen speler van de club uit Enschede, schreef een emotionele ‘brief’ op zijn instagram-account, waarin hij trots is speler van FC Twente te zijn geweest. ,,De steun van supporters kan spelers verder brengen, dat heb ik wel geleerd in Enschede.”
Reacties(0)

Reacties

CULEMBORG - Een auto van het Amerikaanse merk Tesla is maandagavond volledig uitgebrand op de N320 bij Culemborg. Het voertuig is door een nog onbekende oorzaak verwoest.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...
Beam me up, scotty!
Heet nieuws :