Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • Martijn Wessels
 • FeedMe
 • uberhumor.com
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • nu.nl
 • Science alert
 • Films op tv
 • fok.nl
reclame
Voicemod kondigt een testversie van de Key-dongle aan om stemvervorming voor consoles mogelijk te maken. Gebruikers hebben naast de dongle een smartphone of tablet en een koptelefoon met microfoon met een 3,5mm-jackoutput nodig.
Reacties(0)

Reacties

Eve brengt de vernieuwde Weather met Matter-ondersteuning uit. De nieuwe variant kost net geen 80 euro en kan basisweerinformatie tonen, waaronder temperatuur, luchtvochtigheid en een indicatie van de weersomstandigheden.
Reacties(0)

Reacties

De Italiaanse markttoezichthouder AGCM start een onderzoek naar Google en moederbedrijf Alphabet voor het mogelijk misleiden van gebruikers. In toestemmingsverzoeken zou niet goed naar voren komen hoe de activiteit van gebruikers over verschillende diensten gevolgd wordt.
Reacties(0)

Reacties

De Nederlandse bedrijven Renewd en moederbedrijf Dignitas Distrubition hebben uitstel van betaling aangevraagd. De verkoper van refurbished elektronica wil naar eigen zeggen een doorstart maken. Het is nog niet duidelijk wat er met de bedrijven gaat gebeuren.
Reacties(0)

Reacties

OpenAI komt donderdag met GPT-4o Mini, een kleinere versie van zijn eerder dit jaar uitgebrachte GPT 4o-model. Vooralsnog ondersteunt het kleinere AI-model alleen tekst. Ondersteuning voor afbeeldingen, video en audio volgt later.
Reacties(0)

Reacties

Nintendo heeft de Joy Con Charging Stand (Two Way) laten zien, een accessoire om Joy Cons op te laden buiten de Switch-console om. Er waren al langer accessoires van andere bedrijven om dat te doen, maar niet van Nintendo zelf.
Reacties(0)

Reacties

Apple Intelligence is niet gebaseerd op OpenELM, de familie van kleine taalmodellen die Apple eerder dit jaar openbaar online zette. Dat heeft het bedrijf gezegd. OpenELM is alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden, zegt het bedrijf.
Reacties(0)

Reacties

Documenten uit april laten zien dat Cellebrite, de bekendste kraakmethode voor politiekorpsen, nieuwere iPhones en sommige Android-telefoons niet kan ontgrendelen. Ondersteuning daarvoor is volgens de documenten 'in onderzoek'.
Reacties(0)

Reacties

Vertaaldienst DeepL heeft een versie voor zakelijke gebruikers aangekondigd met integratie van een groot taalmodel. Het taalmodel is specifiek getraind op eigen data en moet daardoor betere en menselijkere vertalingen mogelijk maken.
Reacties(0)

Reacties

Code in standaardapps van Samsung wijst erop dat de fabrikant werkt aan de integratie van sturen van sms via satellieten in de volgende versie van zijn Android-uitgave One UI. Het is al langer bekend dat de elektronicamaker daaraan werkt.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...

Fatal error: Uncaught mysqli_sql_exception: Expression #2 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'martijn.uff.createdate' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by in /home/martijn/www/tools/sql_tool.php:137 Stack trace: #0 /home/martijn/www/tools/sql_tool.php(137): mysqli_query() #1 /home/martijn/www/index.php(178): sql_tool::get_most_favourite_items_for_today() #2 {main} thrown in /home/martijn/www/tools/sql_tool.php on line 137