Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • Martijn Wessels
 • FeedMe
 • uberhumor.com
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • nu.nl
 • Science alert
 • Films op tv
 • fok.nl
reclame
Met een noodpakket ben je als burger goed voorbereid op rampen of noodsituaties, zoals de overheid wil. Zo’n noodpakket zelf samenstellen is makkelijk en niet duur. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon te koop, in alle soorten en maten.
Reacties(0)

Reacties

Zonder moeite en zonder glans plaatste Oranje zich voor de achtste finale van het WK, als groepswinnaar bovendien. In een veredeld oefenpotje tegen gastland Qatar was nog lang niet alles goed, maar tussen de regels door zag bondscoach Louis van Gaal wel wat vooruitgang: 2-0.
Reacties(0)

Reacties

Cristiano Ronaldo vindt dat hij gescoord heeft in de wedstrijd Portugal - Uruguay. Maar voordat hij het eerste doelpunt uit de tweede poulewedstrijd op zijn naam krijgt, moet er nog flink wat gebeuren. Te meer omdat de bal zelf het niet met de ster eens is.
Reacties(0)

Reacties

Een broek is nooit zomaar een aan elkaar genaaide lap stof, zeker niet bij beroemdheden. Modejournalist Josine Droogendijk duikt daarom iedere dinsdag in een walk-in closet om een kledingstijl te ontrafelen. Met deze keer: Soy Kroon.
Reacties(0)

Reacties

Voor zover het oog reikte was een enorme rij politieagenten bij het afscheid van Kim Minnee te zien. Zij vormden een indrukkwekkende erehaag voor de onlangs op jonge leeftijd overleden wijkagente, die werkzaam was in Zoetermeer.
Reacties(0)

Reacties

Europese centrale banken werken hard aan de invoering van de digitale euro; een nieuwe munt waar al veel om te doen is voordat er een officieel plan is. Moeten we met z’n allen overstappen naar een volledig ander betalingssysteem, en verdwijnt daarmee ons contant geld? Er gaat - mits hij er komt - in elk geval iets veranderen.
Reacties(0)

Reacties

ARNHEM/ ELST - Bijna een halfjaar nadat een tattooshop in Elst hem 50 euro afspraakkosten in rekening had gebracht, was een klant (48) uit Tiel nog altijd boos. Zo boos dat hij terugkwam en met een vuurwerkbom een winkelruit opblies.
Reacties(0)

Reacties

Een 46-jarige vrouw en een 40-jarige man zijn op dinsdag aangehouden door de Opsporingsdienst van de Arbeidsinspectie op verdenking van mensenhandel (arbeidsuitbuiting), mensensmokkel en illegale tewerkstelling.
Reacties(0)

Reacties

Het Nederlands elftal speelt op het WK tegen Qatar en aast op groepswinst. Volg het duel, dat om 16.00 uur begon, hieronder in ons liveblog. Ondertussen spelen Ecuador en Senegal het andere duel in poule A, volg dat duel hier.
Reacties(0)

Reacties

Cody Gakpo is de eerste Nederlander ooit met een doelpunt in zijn eerste drie optredens tijdens het WK voetbal. Ook tegen Qatar greep de aanvaller van PSV weer de hoofdrol, door de score te openen.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/martijn/www/tools/sql_tool.php on line 139
Heet nieuws :
Beam me up, scotty!