Populaire kanalen

 • Alle kanalen
 • sleenweb
 • Martijn Wessels
 • FeedMe
 • uberhumor.com
 • Jaap van Berkel
 • Nieuwegein
 • nu.nl
 • Science alert
 • Films op tv
 • fok.nl
reclame
Kim Polling mag definitief namens Italië deelnemen aan de Olympische Spelen van Parijs. De 33-jarige judoka uit Zevenhuizenheeft ook goedkeuring gekregen van het bestuur van het IOC nadat ze eerder al toestemming had gekregen van de internationale judofederatie IJF om voor Italië uit te komen, meldde ze zelf de beslissing van het IOC van een dag eerder via social media.
Reacties(0)

Reacties

Jongens van 11 en 12 jaar oud die met ziektes schelden en ‘ongewenst gedrag’ vertonen, nota bene in de finale van het landelijke KNVB Schoolvoetbaltoernool. Het leidde deze week tot diskwalificatie én verbijstering: want zoiets is toch niet normaal? Ervaringsdeskundigen leggen uit hoe ze dit aanpakken. ,,Elke dag heb ik nog verdriet en mis ik mijn vrouw. Scheld je met kanker, dan ga je direct mijn les uit.”
Reacties(0)

Reacties

Een scooter en een auto zijn zaterdagavond op elkaar gebotst in Ede. De scooterrijder moest gewond naar het ziekenhuis worden gebracht.
Reacties(0)

Reacties

NSC-leider Pieter Omtzigt is gerustgesteld door de belofte van kandidaat-minister Marjolein Faber (PVV) ‘binnen de lijnen van het hoofdlijnenakkoord en de rechtsstaatverklaring’ te blijven. ,,Dat is een hele goede zin, het stelt mij gerust”, zei Omtzigt zaterdag bij Nieuwsuur.
Reacties(0)

Reacties

In Zwitserland is zaterdag een tweedaagse top begonnen over een vredesplan voor Oekraine. Grote afwezigen zijn Rusland en China, toch verwacht de Oekrainse president Zelensky veel van de bijeenkomst waar zo'n honderd regeringsleiders en organisaties aanwezig zijn. Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de Navo, wuift het vredesvoorstel van de Russische president Vladimir Poetin weg. ,,Dit is geen vredesvoorstel, dit is een voorstel van meer agressie, meer bezetting.’’Lees hier alles over de ontwikkelingen in de oorlog in Oekraïne.
Reacties(0)

Reacties

Nedim Bajrami heeft namens Albanië het snelste doelpunt in de historie van het EK gemaakt. De Albanese middenvelder schoot in de wedstrijd tegen titelverdediger Italië in Dortmund na 22 seconden de bal in het doel, na een inworp van Federico Dimarco.
Reacties(0)

Reacties

Advocaat Michael Ruperti erkent namens Ali B te hebben gebeld met de advocaat van Ellen ten Damme. Hij heeft zich ‘onvoldoende gerealiseerd’ dat zijn telefoontje intimiderend kon overkomen op de zangeres, die zegt in 2014 verkracht te zijn door de rapper. Dit laten Ruperti en slachtofferadvocaat Ruth Jager zaterdag weten in een gezamenlijke verklaring, waarin ze benadrukken ‘dat het bewuste gesprek niet op een dwingende of zelfs op intimiderende wijze heeft plaatsgevonden.’
Reacties(0)

Reacties

Advocaat Michael Ruperti ontkende eerst nog dat hij zijn collega Ruth Jager (de advocaat van Ellen ten Damme) had gebeld over de strafzaak rond Ali B, maar erkent dit alsnog. Hij heeft zich ‘onvoldoende gerealiseerd’ dat zijn telefoontje intimiderend kon overkomen op Ten Damme. Dit laten Ruperti en Jager vandaag weten in een gezamenlijke verklaring.
Reacties(0)

Reacties

Connie Witteman (72), ook bekend als zangeres Vanessa, scoort 42 jaar na de verschijning van het origineel opnieuw voorzichtig een hit met haar lied Upside Down. Ze nam onlangs een nieuwe versie op, die zaterdag op 4 staat in de lijst met meest gedownloade nummers van Nederland. De ‘echte’ hitlijsten zijn nog ver weg, maar een opvallende prestatie is het wel.
Reacties(0)

Reacties

Politiek verslaggever Hans van Soest schrijft wekelijks over Haagse zaken die ons allemaal aangaan. In deze aflevering: Aan iedereen zit wel een vlekje. In de politiek is dat vaak een stok om mee te slaan. Dus krijgen nieuwe ministers één cruciale vraag voorgelegd.
Reacties(0)

Reacties

laad meer...

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/martijn/www/tools/sql_tool.php on line 139
Heet nieuws :
Beam me up, scotty!